Bent u als ziekenhuis, ggz instelling of vvt organisatie opzoek naar een goed zorgteam wat bestaat uit goede zorgassistenten, voedingsassistenten, room attendants, service medewerker facilitair, flexibele medewerkers, koks die koken met cliënten. Attend heeft een eigen afdeling op het gebied van hospitality. Attend zorgt voor het detacheren en implementeren van hospitality concept en het verhogen van gastvrijheid. Naast detachering zorgt Attend ook voor ontzorging. Verschillende ziekenhuis organisaties gaven aan dat zij duidelijke verschillen zien tussen medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om dagelijks bezig te zijn met gastvrijheid en patiëntgerichte zorg en de medewerkers en de medewerkers die hier minder (tot niet) in meegaan. Attend is gespecialiseerd in de inzet van (flexibele) vakbekwame en gastvrije medewerkers. In nauwe samenwerking met onze Opdrachtgever formeren we, vanuit onze Hospitality DNA en specialisme in recruitment & personeel een vast team van Hospitality specialisten. Dit is een team wat onderdeel uitmaakt van de algehele formatie binnen deze divisie van onze opdrachtgevers.

Ziekenhuisorganisaties zijn vaak weinig flexibel, door veranderde wet & regelgeving wordt dit ook steeds lastiger. Er vindt vaak nauwelijks uitstroom en doorstroom plaats, waardoor organisaties “vast roesten”. Als er instroom plaatsvindt, wordt er, in onze ogen , vaak te weinig aandacht besteed aan een kwalitatieve selectie. Wij zien dit als de belangrijkste uitdaging voor zorgorganisaties die willen excelleren in Hospitality. De dienstverlening van Attend is juist hierop ingericht. We zoeken medewerkers die aansluiting vinden bij het ambitieniveau van de organisatie en formeren een vast team, van flexibel inzetbare medewerkers. Onze dienstverlening kan gefaseerd in de organisatie ingebracht worden. Het tijdspad waarbinnen we de verschillende fases kunnen doorlopen is afhankelijk van de situatie binnen uw organisatie (type contracten, natuurlijk verloop, aantal diensten)
Ons zorgteam voegt waarde toe en levert een positieve bijdrage aan de beleving van uw gasten. Een goede service zorgt namelijk voor tevreden patiënten en tevreden patiënten komen terug en zorgen vaak voor positieve referenties.

Waarom kiezen voor Attend?

Voordat wij onze zorgassistenten inzetten, kijken we goed of die bij uw zorgcultuur past. Vervolgens trainen we hen op basis van uw kernwaarden. Dankzij deze werkwijze maakt Attend een wezenlijk verschil in flexibele arbeid in vergelijking met reguliere aanbieders of het eigen interne flexbureau. Ziekenhuisorganisaties groeien alleen wanneer zorgassistenten en koks die koken met cliënten werken vanuit hun passie en drijfveren. Vanuit deze overtuiging zien wij het als onze missie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers. Met deze benadering ontzorgt Attend u van alle vormen van werkgeverslasten.
Hoe willen wij dit doen? Het is onze ambitie om door de inzet van gastvrije en vakbekwame medewerkers een wezenlijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de service, gastvrijheid en flexibiliteit binnen uw organisatie. Hierbij staat de kracht van mensen centraal. Er zijn nog aan aantal redenen om voor Attend te kiezen, we zetten deze graag voor u op een rij:

  • Bevlogen. Ons werk voeren wij met veel energie en passie uit. Wij zijn betrokken en enthousiast.
  • Eigenzinnig. Wij geloven in onze visie en varen onze eigen koers. Wij zijn en doen anders.
  • Kwaliteitsgericht. De beste, dat is wat we willen zijn. Continu streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren.

Hebben we uw interesse gewekt?

Goed personeel maakt het verschil voor u als onderneming. Kiest u voor Attend, dan kiest u voor de beste medewerkers. Onze professionals hebben veel ervaring in de zorgmarkt en houden van hun vak. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op onder andere het gebied van detachering? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085-8771891 of mail naar info@attend.nl, we helpen u graag verder.

Vacatures Neem contact op

Neem contact met ons op

    Vacatures Neem contact op