Winnaar Nationale RestaurantPITCH: Bar O

Winnaar Nationale RestaurantPITCH: Bar O

Uit de vijf finalisten van de Nationale RestaurantPITCH 2017  werd het concept Bar O als grote winnaar gekozen. Als winnaar mogen Timo Stemerdink en Tom de Rooij hun concept realiseren met een pop-up restaurant op Horecava 2018 in de RAI Amsterdam (8 tm 11 januari 2018).

Het winnende concept

Bij Bar O ervaar je hoe de combinatie van cocktails en fine dining voor spannende smaaksensatie zorgen. Een uniek concept, wat geleid heeft tot de winnaars van de Nationale RestaurantPITCH.

Bar O is een plek om samen te genieten van verrassende cocktails en heerlijke gerechtjes van vis, vlees, vegetarisch tot sustainable. Of uiteraard om gewoon gezellig te borrelen. Dit alles in een open omgeving waar de ban en keuken het centrale middelpunt zullen zijn.

Prijs Nationale RestaurantPITCH

Als winnaar van de Nationale RestaurantPITCH 2017 wordt Bar O onder professionele begeleiding van jurylid en topchef Michiel van der Eerde de komende maanden uitgerold en komt het restaurant tot leven op Horecava 2018. Hier zullen bezoekers van de beurs kennis kunnen maken met dit vernieuwende horecaconcept.

Attend & Bar O

Als sponsor van de Nationale RestaurantPITCH zal Attend op het gebied van hospitality Timo en Tom ondersteunen bij het samenstellen van een top team. Wij zullen naar aanleiding van de wensen van de heren op zoek gaan naar een horeca dreamteam om dit winnende concept tot leven te brengen.

De mannen van Bar O zijn op zoek naar barmedewerkers en bedieningsmedewerkers. Natuurlijk kunnen zij zelf het beste vertellen wat zij zoeken in hun team:

 

Solliciteren bij Bar O? Klik hier om naar je aan te melden

Reserveer ook nu vast je tafel tijdens Horecava 2018

Lees ook

Vacatures Neem contact op