Op zoek naar horeca personeel of horeca jobs? Met uw oproep ‘Horeca personeel gezocht’, krijgt u waarschijnlijk steeds net de verkeerde sollicitanten op de stoep. Zeker wanneer u op zoek bent naar horeca personeel met oog voor hospitality en gastvrijheid. Horecaprofessionals vinden elkaar bij Attend, het uitzendbureau voor horeca. Of het nu gaat om een hotel, restaurant of een café, bij Attend draait het om het vergroten van de gastvrijheid. Dit doen zij door niet alleen de werkervaring en competenties, maar ook de visie en ambitie van het horeca personeel te matchen met de beschikbare horeca jobs.

De voordelen bij de zoektocht naar horeca personeel

Wanneer u uw horeca personeel bij dit horeca uitzendbureau vindt, weet u zeker dat u een op maat geworven vast team in dienst neemt. Hierdoor heeft u geen ander uitzendbureau meer nodig. Attend zorgt namelijk voor medewerkers die passen bij uw organisatie, cultuur én team. Attend opereert namelijk vanuit de visie van u als opdrachtgever. Door de flexibele inzet van personeel, fluctueren de personeelskosten mee met de bezetting bij u. Daarbij neemt Attend veel indirecte kosten voor haar rekening. Wij garanderen dat de ingezette medewerkers zich volledig richten op uw kerntaken. Zo zorgen we voor een hogere gasttevredenheid, meer omzet en een hogere medewerkerstevredenheid.

Over Attend

Attend is een Hospitality Agency die zijn oorsprong vindt in de 5 sterren hotellerie.
Hierdoor weet Attend dat opdrachtgevers in de fluctuerende markt behoefte hebben aan flexibiliteit zonder verlies van continuïteit in het serviceniveau. Wij geloven dat dit enkel gerealiseerd kan worden door te investeren in medewerkers, zij zijn bepalend voor het eindoordeel van gasten. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers formeert Attend een vast team van authentieke (flexibele) medewerkers die in gedrag en houding volledig aansluiten bij de visie en ambitie van u als opdrachtgever. Dit alles doet Attend vanuit de kernwaarden bevlogenheid, eigenzinnigheid, kwaliteits- en mensgerichtheid.

Vacatures Neem contact op