Uitzendbureau voor de horeca

Uitzendbureau voor de horeca

Het vinden van geschikt horeca personeel wordt steeds moeilijker. De afgelopen jaren is het aantal horeca vacatures flink gestegen. In de zoektocht naar nieuwe medewerkers schakelen bedrijven steeds vaker een gespecialiseerd uitzendbureau voor de horeca in.

Attend profileert zich als hospitality agency waar gastvrijheid en beleving centraal staat. Wij zetten graag een stap extra voor zowel onze klanten als medewerkers. Om deze reden wil Attend ook niet als standaard uitzendbureau gecategoriseerd worden.

Als het gaat om horeca banen en het vinden van horeca personeel, richt Attend zich niet alleen om het vervullen van openstaande vacatures. Wij plaatsen flexibele en hoog gekwalificeerde hospitality medewerkers. Maatwerk per bedrijf, gefundeerd op visie en ambitie van opdrachtgevers. Naast maatwerk per medewerker, afhankelijk van persoonlijke passie en drijfveren, vormen de succesfactoren van het invullen van diensten geheel volgens de standaarden van opdrachtgevers. De insteek is om uitsluitend intrinsiek gemotiveerde en geschikte medewerkers te koppelen aan de opdrachtgevers, waarbij er een goede aansluiting is op de persoonlijkheid van de medewerker en de cultuur van de opdrachtgever.

Gezien de huidige situatie op de arbeidsmarkt, waarbij het steeds moeilijker wordt geschikt personeel te vinden, richt Attend zich op het trainen en begeleiden van nieuwe medewerkers. Dit wordt gerealiseerd door middel van eigen opleidings- en ontwikkeltrajecten. Daarnaast wordt gedurende de uitvoer van de werkzaamheden de kwaliteit continu in de gaten gehouden.

Staat er bij uw organisatie al enige tijd een ‘horeca personeel gezocht’ vacature open? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunnen wij nagaan wat Attend voor uw bedrijf kan betekenen. U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze Sales Manager Leon Rinsma telefonisch via 085 8771891 of mail naar  info@attend.nl

Lees ook

Vacatures Neem contact op