Stage bij Attend #3

Stage bij Attend deel 3 | Attend

Stage bij Attend deel 3

Bij Attend kun je diverse stages lopen zoals: communicatie, human resource, marketing en finance. Het afgelopen half jaar hebben wij een recruitment stagiair gehad en een oud stagiaire die bij ons kwam afstuderen. Aan het einde van de stageperiode vragen wij altijd of de stagiaires een stukje willen schrijven voor op de website. Een post waarin zij hun stage ervaring bij Attend delen. Hier onder het stukje van Corné en Tessa.

Attend Logo

Niet zomaar een stagiair, maar je hoort echt bij het team

Auteur: Corné Selser (stage Recruitment)

Mijn derde stage voor mijn opleiding HRM en veruit het leerzaamst en het leukst. Ik heb mij voornamelijk beziggehouden met het recruitment proces. Wat mij al snel opviel was hoe open een aardig iedereen tegen mij was, wat ervoor zorgde dat ik me snel thuis voelde binnen Attend. Je krijgt vanaf het begin het gevoel dat je niet zomaar een stagiair bent, maar dat je echt bij het team hoort. Ik word overal zoveel mogelijk bij betrokken, zodat ik zoveel mogelijk uit mijn stage kan halen.

Wat ik aan het begin van mijn stage moeilijk vond was telefoneren en dan voornamelijk telefonisch screenen. Tijdens mijn stage heb ik hier goede begeleiding in gehad. Nu pak ik zo de telefoon en begin ik te bellen. Ik heb al veel kandidaten gebeld en uitgenodigd voor een gesprek. Dit geeft voor mij dankzij de goede begeleiding geen problemen meer voor mij.

Tijdens mijn tijd bij Attend heb ik veel mogen leren, maar er is nog veel meer te leren. In september begint mijn volgende stage. Ik weet nog niet waar ik dan zal stage lopen, maar het gaat moeilijk worden om deze stage te overtreffen. Ik zal Attend in ieder geval niet snel vergeten en ik ben blij dat ik deze ervaring mee heb mogen maken.

Attend Logo

Mijn tweede stage bij Attend

Auteur: Tessa Mutsaarts (afstudeer stage)

Na het afronden van mijn HR-stage bij Attend was het in januari voor mij tijd om af te gaan studeren. Mijn afstudeeronderzoek heb ik ook bij Attend mogen uitvoeren. Ik heb onderzoek gedaan naar het selectieproces binnen Attend. Het team heeft mij goed door mijn afstudeerperiode heen geholpen. En door de goede begeleiding mijn eindpresentatie ruim voldoende afgerond!

Attend Logo

 

Wil jij ook stage bij Attend lopen? Stuur je cv + motivatie naar recruitment@attend.nl o.v.v. Stage bij Attend!

Ook de ervaringen van eerdere stagiaires zijn terug te lezen. Klik hier

 

Lees ook

Vacatures Neem contact op