Stage bij Attend #2

Attend Stage 2

Stage bij Attend #2

Er is weer een half jaar voorbij, wat betekend dat wij weer afscheid moeten nemen van onze stagiaires. Het afgelopen half jaar hebben wij vier dames gehad die stage bij attend liepen. Zij liepen stage op het gebied van: communicatie, human resource, marketing en finance. Ook dit maal hebben wij gevraagd om hun ervaring op te schrijven…

Attend Logo

Je voelt je zelf al heel snel thuis hier

Auteur: Ishani Bhagwat (stage HR en Recruitment)

In september 2018 ben ik begonnen als stagiair bij Attend. Ik heb mij in mijn stageperiode vooral bezig gehouden met de recruitment en heb hier een heleboel geleerd. Mijn meewerkstage bij Attend was mijn eerste ooit en ik heb hier voldoende begeleiding en aandacht gehad, waardoor mijn stageperiode erg fijn verlopen is.

Attend heeft een gezellig team op kantoor en je voelt je zelf al heel snel thuis hier. Dit zorgt voor een fijne werksfeer. Als stagiair, vooral als het je eerste stage is, is het belangrijk dat je je op je gemak voelt op stage.

Over het algemeen heb ik een hele fijne periode gehad bij Attend. Ik zal de werkplek dan ook erg missen als mijn stage voorbij is.

Attend Logo

Gedurende mijn stage bij Attend heb ik mij goed kunnen ontwikkelen

Auteur: Tessa Mutsaarts (stage HRM en Recruitment)

Mijn naam is Tessa Mutsaarts, momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de Associate Degree Officemanagement aan het Windesheim Flevoland.

Voor mijn studie was ik op zoek naar een meewerkstage op het gebied van HRM/Recruitment. Via Stageplaza kwam ik zo bij Attend terecht. Tijdens mijn sollicitatiegesprek kreeg ik gelijk een goed gevoel bij Attend. Vol enthousiasme werd ik aangenomen en kon in september 2018 starten met mijn stage bij Attend!

Tijdens de zomer ben ik ook werkzaam geweest voor één van de opdrachtgevers van Attend. . Ik vond het heel erg leuk dat Attend mij hier voor benaderd had, dat terwijl mijn stage nog niet eens was gestart. Nog steeds ben ik af en toe werkzaam bij deze opdrachtgever, naast mijn studie en stage bij Attend.

Mijn eerste stagedag werd ik warm ontvangen door het team van Attend. Ik had al heel snel het gevoel dat ik niet als stagiaire werd gezien , maar dat ik echt onderdeel uitmaakten van het team. Dat is natuurlijk altijd fijn! Gedurende mijn stage bij Attend heb ik mij goed kunnen ontwikkelen en heb ik veel nieuwe dingen geleerd.

Eind januari begin ik met afstuderen en ook dit ga ik doen bij Attend. Hiervoor ga ik onderzoek op het gebied van Werving & Selectie. Ik ben heel erg blij dat Attend mij hier de mogelijkheid voor geeft en kijk er naar uit om te starten met mijn afstudeeronderzoek!

Attend Logo

Attend de geschikte plek was voor mijn afstudeeronderzoek

Auteur: Yael Simhy (afstudeerder communicatie)

Voor mijn scriptie heb ik voor een half jaar twee dagen per week meegedraaid op het kantoor van Attend. De dagen mocht ik op basis van mijn schoolrooster zelf indelen, deze flexibiliteit maakte mijn afstudeerperiode een stuk aangenamer. Voordat ik met mijn stage begon werkte ik al een aantal jaar via Attend als receptioniste. Het leek mij altijd al erg interessant om in de arbeidsmarktcommunicatie ervaring op te doen en wist daarom meteen dat Attend de geschikte plek was voor mijn afstudeeronderzoek.

Op kantoor was iedereen erg behulpzaam. Het team heb ik ervaren als jong en dynamisch met een dagelijks streven naar vooruitgang. Ik mocht altijd alles vragen en laat ik daar nou net geen moeite mee hebben. De antwoorden die ik kreeg waren duidelijk en uitgebreid genoeg zodat ik weer verder kon. Gedurende mijn tijd op kantoor heb ik voornamelijk veel aan mijn scriptie gewerkt maar ik heb ook invulling gegeven aan de nieuwsbrief. Dit vond ik erg leuk en uitdagend om te doen. Er werd altijd met mij overlegd of mijn stagewerkzaamheden paste in mijn scriptietijdsplanning. Hierdoor ik voelde ik mij als afstudeerder serieus genomen wat ontzettend fijn was.

Attend Logo

Lees ook de voorgaande ‘stage bij Attend’ posts

 

Wil jij ook stage lopen bij Attend? Stuur ons een open sollicitatie met daarin naar wat voor stage jij op zoek bent en per wanneer. Je sollicitatie kun je sturen naar recruitment@attend.nl o.v.v. Stage bij Attend!

Vacatures Neem contact op