Sooflex

Sooflex

In 2018 is Attend begonnen met het aanpakken van onze betrokkenheid met de werknemers door onder andere de inzet van de services van Sooflex. In 2019 starten wij met Sooflex 2.0 en willen we ons nog meer richten op het gebied van boeien, binden en behouden.

Wat is Sooflex?

Sooflex richt zich op het ‘leuker, aantrekkelijker en waardevoller’ maken van flexwerk. Aan de hand van hun tools brengen zij bedrijven en de flexwerkers weer samen met de eerste stap naar betrokkenheid, persoonlijke aandacht en waardering.

Hoe gaan wij dit doen?

Vanaf het moment dat iemand bij Attend in dienst komt zal zij diverse malen e-mails ontvangen met daarin een korte vragenlijst. Van vragen met betrekking tot de aanmeldingsprocedure, de eerste werkervaring tot vragen betreft de verwachtingen.

De vragenlijst wordt anoniem ingevuld door de Attender en het Attend Team zal hier vervolgens mee aan de slag gaan.

Start van een betrokken jaar!

Op 1 januari zullen alle werknemers van Attend een introductie mail ontvangen met daarin tevens de eerste vragenlijst vanuit Sooflex.

Het beantwoorden van deze vragenlijst duurt nog geen minuut en is compleet anoniem. Alle vragen zijn door een rating bar met tussen de 1 en de 5 sterren te beantwoorden. Waarna ieder zelf vrij is om nog een toelichting te geven.

Attend zal de antwoorden als anoniem ontvangen en vervolgens mee aan de slag gaan.

Omdat je zo attend bent

Omdat je zo Attend bent

Attend vindt het stukje persoonlijke aandacht bij onze Attenders belangrijk. Wij kunnen niet verwachten dat onze werknemers dat aan gasten in hospitality bieden als wij dat zelf niet doen aan onze toppers! Wij hopen aan de hand van Sooflex hier een goede eerste stap mee te zetten en te laten zien wat Attend zo Attend maakt!

 

Vragen?

Mail naar salarisadministratie@attend.nl

Lees ook

Vacatures Neem contact op