Receptionist

Werken als receptionist(e)

Receptionist(e)

Als receptionist ben jij het gezicht wat gasten verwelkomt en daarmee de eerste indruk van een bedrijf. Je bent een visite kaartje van het bedrijf waar je werkt en weet zelfs in stressvolle situaties de kalmte zelf te zijn. Attend heeft een team van receptionisten actief in de regio’s: Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Een hospitality team, die weet hoe te schakelen en flexibel te zijn. Met tevreden opdrachtgevers, komen meer uren vrij en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe versterking en aanvulling van onze toppers in de Kantorenmarkt.

Vacatures

Receptioniste Amsterdam

Receptionist(e) Amsterdam

In Amsterdam heeft Attend een aantal toonaangevende opdrachtgevers waar ons Amsterdamse team van receptioniste aan de slag is. Bedrijven waar hospitality hoog staat. Momenteel is ons team toe aan flexibele versterking, die makkelijk kan schakelen. Ben jij die persoon met ervaring hierin. Bekijk de vacature voor receptioniste in Amsterdam.

Klik hier voor de vacature van receptionist(e) in Amsterdam

 

Receptioniste Utrecht

Receptionist(e) Utrecht

In Utrecht heeft Attend diverse opdrachtgevers: van kantorenpanden tot onderzoeksinstellingen. Een ding is zeker onze opdrachtgevers verwachten professionele vriendelijke en gastvrij personeel. Iets waar Attend helemaal voor staat. Ons team van receptioniste in Utrecht zoekt een nieuw teammember. Bekijk nu de vacature door op de onderstaande link te klikken.

Klik hier voor de vacature van receptionist(e) in Utrecht

Flex Receptionte

Flex Receptionist(e)

Met de aankomende zomervakantie gaan de vaste receptioniste van Attend ook op vakantie. De Attend receptionisten werken bij verschillende opdrachtgevers op diverse locaties in Utrecht en Amsterdam. De zomer staat al bijna voor de deur, maar ben jij nou juist op zoek naar een flexibele baan voor de aankomende maanden en heb je ervaring als receptionist. Dan zijn wij naar een multitasker als jij op zoek. De vacature staat nog open dus bekijk hem snel met de onderstaande link.

Klik hier voor de vacature van Flex receptionist(e) in Utrecht en/of Amsterdam

Lees ook

Vacatures Neem contact op