Ontbijtmedewerker

Werken als ontbijtmedewerker

Ontbijtmedewerker

Een goede ontbijtmedewerker is net zo belangrijk als een goed ontbijt voor de start van de dag! Het team van ontbijtmedewerkers van Attend weet dit als geen ander. Een team wat nooit last heeft van een ochtendhumeur en de gasten in de vroege uurtjes van de dag al de beste service aanbiedt. Als ontbijtmedewerker laat jij gasten genieten van warme en koude ontbijtgerechten, terwijl ze nog bijkomen van een lange avond in de stad. Gastvrijheid, oplettendheid en rust is hierbij ontzettend belangrijk en dat is wat wij verwachten van onze Attend ontbijtmedewerkers.

Attend levert ontbijtmedewerkers bij diverse opdrachtgevers in Amsterdam. Wij hebben een top team, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk de onderstaande vacatures!

Vacatures

Attend Vacature  Ontbijtmedewerker

 

In Amsterdam zijn we voor diverse locaties op zoek naar ontbijtmedewerkers. Vindt je het leuk om op diverse locaties te staan, dan kun je voor de algemene vacature solliciteren. Er zijn ook vaste locaties waarvoor wij ontbijtmedewerkers zoeken. Klik op de onderstaande titels voor de specifieke vacatures:

Mövenpick Hotel Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam

Leonardo Hotel Amsterdam City Center

Algemeen Ontbijtmedewerker Amsterdam

 

Lees ook

Vacatures Neem contact op