Jumbo

Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn

Jumbo Nederland opent in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn een nieuwe vestiging Jumbo Foodmarkt. Een voor Nederland uniek supermarkt concept waar de klanten naast hun boodschappen doen ook een ware food belevenis kunnen ervaren. Als klant kun je bij de Jumbo Foodmarkt inspiratie op doen, ruiken en proeven van de dagelijks vers bereiden producten. Welke je kant-en-klaar mee naar huis kunt nemen of ter plekken in het restaurant kunt nuttigen. De Jumbo Foodmarkt is een uniek concept in Nederland en dit geweldige concept opent nu haar deuren in Leidsche Rijn.

In samenwerking met de Jumbo is Attend op zoek naar werknemers voor de openingsweken van de nieuwe Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn. Zie hieronder om welke functies het gaat:

Jumbo - Hostess/Gastvrouw

Om de klanten van de nieuwe vestiging Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn te verwelkomen zijn wij op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Als host/hostess help jij de klanten op weg en beantwoord jij al hun vragen. Je bent het visitekaartje van de winkel. Hiervoor is een gastvrije en hulpvaardige instelling ontzettend belangrijk. Interesse in de functie van gastvrouw/-heer?

Bekijk de vacature voor gastvrouw/gastheer hier

 

Jumbo - Facilitair medewerker

Als allround facilitair medewerker heb je een zeer veelzijdige functie. Je bent overal inzetbaar om jouw collega’s en klanten te ondersteunen bij werkzaamheden. Ook bij deze functie is gastvrijheid en een hulpvaardige instelling belangrijk. Ben jij die allrounder die wij zoeken?

Bekijk de complete vacature voor allround facilitair medewerker hier

Opening & Start bij de Jumbo Foodmarkt

Op 16 mei is de feestelijk opening van de Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn (Utrecht), maar als medewerker zal je van tevoren al een betaalde training ontvangen op 1 mei. Belangrijk is dus dat je 1 mei beschikbaar bent en vanaf 16 mei aan de slag kunt!

Voor meer vragen over de open staande functies ga naar onze vacature website WerkenbijAttend.nl of neem contact met ons op via (085)87 71 981. Wij hopen je snel te spreken.

Lees ook

Vacatures Neem contact op