Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn (Utrecht)

Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn

Woensdag 16 mei 2018 opent er een nieuwe Jumbo Foodmarkt in de Utrechtse wijk: Leidsche Rijn. Na het succes van de Jumbo Foodmarkt in Amsterdam Noord, waar Attend personeel voor heeft geleverd. Zijn wij ook ditmaal gevraagd om gastvrij personeel te vinden. Voor de nieuwe Jumbo Foodmarkt vestiging Leidsche Rijn, is Attend gevraagd om onder andere hostesses, koks en all round medewerkers te leveren. De Attend medewerkers zullen worden ingezet voor feestelijke openingsweken van deze nieuwe vestiging!

Wat is de Jumbo Foodmarkt?

Jumbo Foodmarkt is een concept van Jumbo Supermarkten, waar boodschappen doen een belevenis is geworden. De voor Nederland unieke winkel is geïnspireerd op de behoefte van de klant aan vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs. Bakkers, slagers, kaasspecialisten en zelfs chef-koks staan allemaal voor de klant klaar bij Jumbo Foodmarkt. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

Ontdek de Foodmarkt

Naast het allergrootste assortiment van Nederland ligt in Jumbo Foodmarkt de focus nog meer op lekker, gezond en goedkoop. De koks van Jumbo Foodmarkt maken iedere dag de lekkerste gerechten in de Hollandse, Italiaanse en Aziatische keuken. Klanten kunnen kiezen voor een kant-en-klaar verse maaltijd om mee te nemen of om de ingrediënten mee te nemen en het gerecht zelf te bereiden. Ook is er de mogelijkheid om de gerechten ter plekke op te eten. En alles uiteraard voor gegarandeerd de laagste prijs. Dat geeft een heel nieuwe dimensie aan het boodschappen doen!

Attend en de Jumbo Foodmarkt

Na het succes van de samenwerking bij de opening van de Jumbo Foodmarkt Amsterdam. Gaan Jumbo Foodmarkt en Attend ook ditmaal een samenwerking aan voor de feestelijke openingsweken van de Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn in Utrecht. Attend is gevraagd om op zoek te gaan naar een gastvrij hospitality team bestaand uit gastvrouwen/-heren , koks en allround facilitaire medewerkers.

Bekijk hier alle Jumbo vacatures

Jumbo Foodmarkt en Attend Samenwerking

Heeft u ook een feestelijke opening en heeft u hostesses nodig met ervaring in de hospitality nodig? Neem contact met ons op door te bellen naar 085 87 71 891 of mail naar info@attend.nl

Lees ook

Vacatures Neem contact op