Innovation & TrendLAB op Horecava 2018

Innovation and TrendLAB tijdens Horecava 2018

Van 8 tot en met 11 januari 2018 vindt het horeca evenement van Nederland plaats in de RAI Amsterdam: Horecava 2018! Een evenement waar Attend uiteraard ook bij aanwezig is. Als expert op het gebied van duurzaam hospitality personeel is Attend één van de partners van het Innovation & TrendLAB tijdens de Horecava.

Innovation & TrendLAB

Op het Innovation & TrendLAB wordt de toekomst van foodservice en hospitality in vier trends gepresenteerd. Bezoekers krijgen een voorproefje van de toekomst in de horeca branche door hun zintuigen te laten prikkelen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen alle partners hun innovaties op het gebied van technologie, circulariteit, identiteit en third place tonen. Attend houdt zich bezig met de innovatie third place.

Innovation and TrendLAB - third places

Third Place

Third places zijn een verlening van huis en kantoor. De grenzen tussen huis, werk en ontspanning vervagen en hier spelen de horeca partners van Innovation & TrendLab op in.

Attend als expert

Of het nu gaat om een first, second of third place, elke plek staat of valt door de mate van gastvrijheid. Het personeel is hier een er belangrijk onderdeel van. Iets waar Attend als geen ander het belang van weet. Ook op een evenement als de Horecava: van de hostesses, de barista’s tot het barpersoneel. Attend zal tijdens het Innovation & TrendLab tonen dat hospitality op welke plek dan ook het verschil maakt!

Naast een stand waar mensen vragen kunnen stellen, zal eigenaar Wesley Buitenhuis op dinsdag een TEDx sessie verzorgen onder het mom ‘Help! Personeelstekort’.

 

Lees ook

Vacatures Neem contact op