Bent u op zoek naar een Hospitality Agency voor het inhuren van receptionistes? Dan bent u bij Attend aan het juiste adres! Onze receptionistes zijn zeer gedreven in hun vak. Een receptioniste is het gezicht van het bedrijf en weet alles op het gebied van gastvrije service. Onze receptionistes hebben ervaring en beheersen taal als de beste! Het schrijven van een e-mail en het opnemen van de telefoon zijn de normaalste zaken. Bij Attend bewijzen wij dagelijks dat gasttevredenheid ook via inzet van flexibele arbeid is te managen. Wij zorgen dat er een match is tussen opdrachtgever en werknemer. Wij zetten uitsluitend medewerkers in die passen bij de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers en hen vervolgens trainen op basis van kernwaarden.

Inhuren van receptionistes via Attend

Het inhuren van receptionistes is gemakkelijk met de hulp van Attend. Wij zijn gespecialiseerd in de inzet van flexibele hooggekwalificeerde en gastvrije receptionistes. Onze receptionistes voegen waarde toe aan het team, doordat zij een positieve bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten, medewerkers, bezoekers en patiënten. Dagelijks bewijzen wij dat gasttevredenheid ook via inzet van flexibele arbeid is te managen. Wij leveren werknemers in de volgende markten: horeca-, zorg- en kantorenmarkt.

Inhuren receptionistes: de taken

Bij het inhuren van een receptioniste komen natuurlijk werktaken kijken. Deze taken worden allereerst besproken met de opdrachtgever. Op deze manier creëert Attend een duidelijk beeld van de ideale werknemer. Onze receptionistes hebben allemaal hun eigen specialismes. Bij Attend beheersen wij standaard taken, zoals:

  • Aanspreekpunt en het gezicht voor bezoekers en klanten (het gezicht van het bedrijf)
  • Administratieve taken (tekstverwerking, postbehandeling, facturatie)
  • Beantwoording van telefoon (verbinden en aannemen berichten)
  • Maken van reserveringen (plannen en onderhouden van afspraken)

Interesse in de diensten van Attend

Heeft u interesse in het inhuren van een receptioniste via Attend? Wilt u graag profiteren van alle voordelen die de gedreven receptionistes van Attend? Neem dan spoedig contact op met één van onze medewerkers. Wij gaan graag het gesprek met u aan. De invulling van medewerkers baseren wij altijd op basis van matching. Hierdoor helpen wij vele bedrijven aan goede receptionistes die zonder problemen de werkzaamheden verrichten.

Vacatures Neem contact op

Neem contact met ons op

    Vacatures Neem contact op