Horecazaken staan te springen om hardwerkende horecaprofessionals. Professionals, want met een oorsprong in de 5 sterren hotellerie staat hospitality bij Attend hoog in het vaandel. Zowel voor in de bediening als in de keuken zijn er bij Attend vacatures beschikbaar. Ben jij een horecamedewerker die het liefst de gasten bedient en uitleg geeft over de menukaart? Ben jij graag het gezicht van een hotel achter de receptiebalie van een hotel? Of tap jij de beste biertjes achter de bar? Het is maar net welke soort horeca vacatures je zoekt. Misschien ben jij de koning van de keuken en spoel je binnen no time de afwas schoon. Ook voor deze horeca vacatures kun je bij Attend terecht. Dit uitzendbureau zet geschikte vacatures voor alle soorten horecamedewerkers op een rij. Kijk snel verder!

Bijbaan in de horeca?

Ook voor horecamedewerkers die slechts een bijbaan in de horeca zoeken, liggen er tal van kansen voor het grijpen. Wil je naast jouw studie graag wat bijverdienen? Bij er Attend zijn er meerder mogelijkheden om je uren flexibel te verdelen. De vacatures voor een bijbaan in de horeca zijn er bij Attend zowel op fulltime als parttime basis. Neem dan vandaag nog even een kijkje bij de horeca vacatures en misschien heb jij morgen al jouw horeca bijbaan.

Over Attend

Attend is een Hospitality Agency geboren in de 5 sterren hotellerie.
In een fluctuerende markt hebben opdrachtgevers behoefte aan flexibiliteit zonder verlies van continuïteit in het serviceniveau. Wij geloven dat dit enkel gerealiseerd kan worden door te investeren in medewerkers, zij zijn immers bepalend voor het eindoordeel van gasten.
In nauwe samenwerking met opdrachtgevers formeren wij een vast team van authentieke (flexibele) medewerkers die in gedrag en houding volledig aansluiten bij de visie en ambitie van de opdrachtgever. Dit alles doet Attend vanuit de kernwaarden bevlogenheid, eigenzinnigheid, kwaliteits- en mensgerichtheid.

Vacatures Neem contact op
Vacatures Neem contact op