Bent u als bedrijf opzoek naar een goed ontvangstteam wat bestaat uit goede hostesses, receptionist en kwalitatief sterke front office medewerkers? Attend zorgt voor het detacheren. Naast detachering zorgt Attend ook voor outsourcing, met het outsourcen in de facilitaire dienstverlening kunt u Attend vertrouwen bij het uitbesteden van de detachering van ontvangstdiensten.
Het ontvangstteam gaat over detachering en zorgt daarnaast voor de facilitaire dienstverlening. Wat is detachering? Detachering is het uitbesteden van uw personeel. Attend het detacheringsbureau zorgt ervoor dat uw team compleet wordt opgesteld. Het detacheren/ outsourcen van dit personeel bespaard uzelf een hoop personeelszaken. Attend beschikt over de juiste front office medewerker die dit werk graag doet. Doet uw bedrijf als aan outsourcing maar bent u hier niet geheel tevreden over, dan is het zeker slim om met Attend te spreken wat zij kunnen betekenen op het gebied van detachering. Attend doet meer dan alleen het outsourcen van receptiediensten, Attend is marktleider op het gebied van detachering in de kantorenbranche. Is uw onderneming op zoek naar ervaren personeel? Maak kennis met Attend, hét detacheringsbureau! Kwaliteit en gastvrijheid, dat is waar wij voor staan. Ons specialisme is het inzetten van flexibele hooggekwalificeerde en gastvrije hostesses, receptionistes en het samenstellen van het ontvangstteam. Onze front office medewerker voegt waarde toe en levert een positieve bijdrage aan de beleving van uw gasten. Een goede service zorgt namelijk voor tevreden bezoekers en tevreden bezoekers komen terug en zorgen vaak voor positieve referenties.

Waarom kiezen voor Attend?

Voordat wij onze front office medewerker, hostesses of receptionistes inzetten, kijken we goed of die bij uw bedrijfscultuur passen. Vervolgens trainen we hen op basis van uw kernwaarden. Dankzij deze werkwijze maakt Attend een wezenlijk verschil in detachering in vergelijking met reguliere detacheringsbureaus aanbieders van flexibele ontvangstteams. Organisaties groeien alleen wanneer front office medewerkers vanuit hun passie en drijfveren werken. Vanuit deze overtuiging zien wij het als onze missie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers. Hoe wij dit doen? Door het inzetten van nieuwe, innovatieve gastvrijheidsconcepten. Hierbij staat de kracht van mensen centraal. Er zijn nog aan aantal redenen om voor Attend te kiezen, we zetten deze graag voor u op een rij:

  • Bevlogen. Ons werk voeren wij met veel energie en passie uit. Wij zijn betrokken en enthousiast.
  • Eigenzinnig. Wij geloven in onze visie en varen onze eigen koers. Wij zijn en doen anders.
  • Kwaliteitsgericht. De beste, dat is wat we willen zijn. Continu streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren.

Hebben we uw interesse gewekt?

Goed personeel maakt het verschil voor u als onderneming. Kiest u voor Attend, dan kiest u voor de beste medewerkers. Onze professionals hebben veel ervaring in de kantorenbranche en houden van hun vak. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op onder andere het gebied van detachering? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085-8771891 of mail naar info@attend.nl, we helpen u graag verder.

Vacatures Neem contact op

Neem contact met ons op

    Vacatures Neem contact op