Horeca personeel inhuren

Attend is dé Hospitality Agency dat is gespecialiseerd in het verhogen van gastbeleving middels het inzetten van gekwalificeerd en gastvrij personeel. Dagelijks zijn we bezig om de flexibele arbeidsmarkt te managen door middel van gastvrijheid. Wij bewijzen dat gasttevredenheid ook te realiseren is met flexibele arbeid. We staan met beide benen in ons vakgebied, daarom weten we altijd waar we over praten. Door onze ruime ervaring in de horeca weten we goed in te spelen op vraag en aanbod. Door gebruik te maken van flexibele krachten heeft u altijd een stapje voor op uw concurrent, want u kunt altijd inspelen op de veranderingen in de markt.

Gastvrijheid staat voorop

Opdrachtgevers hebben tegenwoordig behoefte aan flexibiliteit zonder verlies van de continuïteit in het serviceniveau, daarom speelt Attend steeds in op de veranderende markt. U kunt horeca personeel inhuren om uw service goed geregeld te hebben, om het ontvangst gastvriendelijk te laten verlopen of voor ondersteuning van uw evenementen. Zo beschikken we over allround horecamedewerkers, restaurantmedewerkers, barmedewerkers, roomservice medewerkers en theatermedewerkers. Wilt u uw gasten gastvrij ontvangen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een hostess of personeel voor achter de receptie. Ons horeca personeel kan ingezet worden in hotels en restaurants, bij evenementen op locaties of op feesten. Gastvrijheid staat voorop, daarom streven we ernaar om zowel de gasten op het evenement als uw organisatie te verrassen met een glimlach. Wij zijn tevreden, als de uw organisatie ook tevreden is. We realiseren dit door zoveel mogelijk mee te denken met uw wensen en behoeften.

Een glimlach bij ons personeel

Van alle factoren die het succes bepalen van een goede dienstverlening wordt het belangrijkste vaak onderbelicht. Het horeca personeel is namelijk toonaangevend voor de gastvrijheid. Wanneer de gasten hier tevreden over zijn, wordt een evenement leuker gevonden. Het is dus essentieel om gastvrij horeca personeel in te zetten. Met een glimlach verzorgt ons horeca personeel de hospitality voor uw organisatie. En door het inhuren van horeca personeel bent u altijd flexibel. Zo kunt u de ene keer gebruik maken van horeca personeel voor een klein, besloten feest en de volgende keer heeft u de mogelijkheid om personeel te huren voor een groot evenement.

De voordelen van Attend

Bij Attend geniet u van verschillende voordelen. Zo wordt er een vast team geworven die op maat bij uw organisatie, cultuur en team passen. Zo hoeft u geen gebruik meer te maken van uitzendbureaus. Door het vaste team werkt u altijd met bekende gezichten. We maken kennis met uw organisatie, zodat we vanuit de bril vanuit uw organisatie uw opdrachten kunnen waarmaken. Daarnaast gaan we mee met de verandering in de markt. Personeelskosten fluctueren mee met de bezetting, waardoor het gemakkelijker is om personeel te flexibiliseren. Door gebruik te maken van horecapersoneel realiseert u een hogere gasttevredenheid, meer omzet en een hogere medewerkerstevredenheid.

Ons succes

We hebben al met enkele grote klanten samengewerkt. Een voorbeeld is het Koninklijk Theater Carré, waarbij de gastvrijheid een onmisbaar onderdeel is. Attend heeft bijgedragen om samen met Carré te streven naar gastvrijheid op het allerhoogste niveau. Een ander succesverhaal is te vinden bij Jumbo Foodmarket. Het hospitality team heeft in een korte tijd een belangrijke bijdrage geleverd aan de klantbeleving van het nieuwe concept. Daarnaast hebben we van Talpa het compliment gekregen dat we de klant goed ondersteunen. Door het inhuren van horeca personeel is uw evenement gegarandeerd geslaagd. Door onze eigenzinnigheid geloven we in onze visie en varen we onze eigen koers. Vanuit ons ondernemend karakter en passie voor hospitality bieden wij uw organisatie een conceptuele kijk op gastvrijheid.

Interesse in horeca personeel inhuren?

Wilt u zich 100% focussen op de kerntaken van uw organisatie? Attend neemt uw werkzaamheden graag uit handen, daarom zijn we bij Attend altijd op zoek naar horeca personeel. We breiden graag ons bestand uit met gastvriendelijk horeca personeel om altijd van dienst te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. Dus bent u op zoek naar horeca personeel? Dan helpen wij u graag verder. Wij staan altijd voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen door middel van ons mailadres of telefoonnummer. Tijdens een persoonlijke afspraak zullen wij uw wensen en behoeften bespreken, zodat we onze diensten daarop kunnen aansluiten.

Vacatures Neem contact op