Horeca personeel aangeboden

Bij Attend zijn we gespecialiseerd in het verhogen van de gastvrijheid van uw horeca gelegenheden. We bieden horeca personeel aan voor uw organisatie. Ons personeel zorgt ervoor dat uw dienstverlening goed verloopt. Bij Attend geloven we dat dit enkel gerealiseerd kan worden door te investeren in ons personeel. Wij bewijzen dat ook gastvrijheid centraal kan staan in de branche van flexibel werken. We hebben ruime ervaring in de horeca en we leren steeds meer van onze opdrachtgevers en ons personeel.

Uw dienstverlening als succes

Door onze diensten kunnen we makkelijk inspelen op de veranderingen in de markt, want er is steeds meer vraag naar flexibel personeel. En het is niet altijd ideaal om gebruik te maken van uitzendbureaus door het wisselende personeel. Bij Attend werken we met vaste gezichten bij uw organisatie. We proberen altijd een match te vinden tussen u als opdrachtgever en ons horeca personeel. Wij bieden personeel aan voor zowel kleine als grote horecagelegenheden. Zo bent u altijd flexibel wat betreft personeel. Heeft u bijvoorbeeld personeel nodig voor een besloten familiefeest? Dan zorgen wij dat er een klein horecateam beschikbaar is om uw gasten te ontvangen en te bedienen. Of organiseert u juist een groot evenement? Dan vullen we het horecateam aan met ervaren krachten, om uw feest tot een succes te maken. Ons personeel streeft er namelijk naar om uw gasten te verrassen met een glimlach. En als uw gasten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook.

Uw wensen en behoeften

Wij blijven graag de gastvrijheid waarborgen. U ook? Dan bent u bij Attend aan het goede adres. Ons personeel heeft ruime ervaring in de horeca. Ze zijn inzetbaar in hotels en restaurants, bij evenementen op locatie en op feesten. Ons doel is om gastvrijheid centraal te laten staan in uw horecagelegenheid. We realiseren dit door zoveel mogelijk mee te denken met uw wensen en behoeften. Zo kan het voorkomen dat u kort van tevoren een aanvraag heeft voor horeca personeel. Wij bieden te allen tijde horeca personeel aan, dus we zullen ook op het laatste moment ons best doen. Ook kan het zijn dat u speciale wensen heeft qua personeel, ervaringen of werkzaamheden. We zullen hierover in gesprek gaan zodat wij onze diensten zo goed mogelijk kunnen aansluiten op uw wensen.

Klant is koning

Het personeel wordt vaak vergeten bij de dienstverlening in de horeca. Maar het is zeker een belangrijke factor. Zij zorgen voor een goed doorstroom van de werkzaamheden in de horeca. Zo kunt u gebruik maken onze allround horecamedewerkers, restaurantmedewerkers, barmedewerkers, medewerkers van de roomservice of van onze theathermedewerkers. Om uw gasten vriendelijk te ontvangen hebben we ook een team klaarstaan. Zo heeft u keuze uit een hostess, een portier of kunt u kiezen uit personeel voor achter de receptie. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u altijd blijven meegroeien met de markt, ons personeel heeft namelijk ervaring met de nieuwste ontwikkelingen in de horeca. Zo bent en blijft u altijd flexibel. Ons personeel gaat met veel enthousiasme aan de slag om uw organisatie en uw gasten tevreden te stellen.

Ons succes

We hebben al met enkele grote klanten samengewerkt. Benieuwd naar ervaringsverhalen? Een succesverhaal ligt bij het Koninklijk Theater Carré. Zij wilden streven naar gastvrijheid op het allerhoogste niveau. Dat hebben wij met Attend proberen waar te maken. En dat is gelukt, want ze hebben een prettige samenwerking ervaren. Door het inhuren van horeca personeel is uw dienstverlening gegarandeerd geslaagd. Door onze eigenzinnigheid geloven we in onze visie en varen we onze eigen koers. Vanuit ons ondernemend karkater en onze passie voor hospitality bieden wij uw organisatie een conceptuele kijk op gastvrijheid.

Ons horeca personeel aangeboden

Bij het uitbreiden van onze opdrachtgevers, hoort natuurlijk ook het uitbreiden van ons personeel. Daarom zijn we altijd op zoek naar horeca personeel. En we blijven zoeken, want we geloven in een prettige samenwerking. We breiden ons personeelsbestand graag uit met gastvrij personeel. En voor uw organisatie nemen we uw werkzaamheden graag uit handen. Attend is dé aanbieder van horecapersoneel. Wij helpen u graag verder en staan altijd voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen en dan zullen we uw behoeften en wensen bespreken.

Vacatures Neem contact op