Bent u op zoek naar een front office medewerker? Dan bent u bij Attend aan het juiste adres! Onze front office medewerkers hebben veel ervaring en passie voor het vak. Een front office medewerker werkt altijd servicegericht en is het gezicht van het bedrijf. De front office medewerkers van Attend kunnen het gezicht van uw bedrijf worden. Dagelijks bewijzen wij bij Attend dat gasttevredenheid ook via inzet van flexibele arbeid is te managen. De invulling van onze medewerkers baseren wij op de visie en ambitie van onze opdrachtgevers. Wij zorgen dat er een match is tussen opdrachtgever en werknemer. Wij zetten uitsluitend medewerkers in die passen bij de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers en hen vervolgens trainen op basis van kernwaarden.

Front office medewerker via Attend

Een front office medewerker is snel gevonden met de hulp van Attend. Wij zijn gespecialiseerd in de inzet van flexibele hooggekwalificeerde en gastvrije front office medewerkers. Onze front office medewerkers voegen waarde toe aan het team, doordat zij een positieve bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten, medewerkers, bezoekers en patiënten. Attend levert werknemers aan de volgende markten:

  • Horecamarkt
  • Zorgmarkt
  • Kantorenmarkt

De taken van de front office medewerker

De taken van een front office medewerker wordt allereerst besproken met de opdrachtgever. Echter beschikken de front office medewerkers natuurlijk standaard over bepaalde competenties. Onze front office medewerkers beheersen taken, zoals:

  • Maken van reserveringen (plannen en onderhouden van afspraken)
  • Beantwoording van telefoon (verbinden en aannemen berichten)
  • Administratieve taken (tekstverwerking, postbehandeling, facturatie)
  • Aanspreekpunt voor bezoekers en klanten (het gezicht van het bedrijf)

Neem contact op met Attend

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Wilt u meer weten over in het inhuren van een front office medewerker via Attend? Neem dan spoedig contact op met één van onze medewerkers. Attend helpt u graag bij de zoektocht naar een front office medewerker. De invulling van medewerkers baseren wij altijd op basis van matching tussen opdrachtgever en de front office medewerker. Hierdoor helpt Attend vele bedrijven aan front office medewerkers die perfect past in het team.

Vacatures Neem contact op

Neem contact met ons op

    Vacatures Neem contact op