Ben jij op zoek naar een baan als front office medewerker? Zoek niet verder. Bij Attend hebben we diverse vacatures als front office medewerkers voor je beschikbaar. Een front office medewerker is verantwoordelijk voor het ontvangen, inchecken en het geven van algemene informatie. Een optimale gastvrijheid is ook via de flexibele inzet van Attend te managen. Vertel ons jouw visie en wij zorgen voor de perfecte match. Wij letten bij onze beslissing op de bedrijfscultuur, gestelde eisen en kernwaarden van de opdrachtgever en of dit past bij jou.

Front office medewerker voor diverse branches

Het inzetten van hooggekwalificeerde gastvrije front office medewerker is onze specialisatie. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van toegevoegde waarde zijn voor ieder bedrijf. Als front office medewerker lever je een positieve bijdrage aan de beleving van gasten, bezoekers, medewerkers en patiƫnten. Wij bieden front office medewerkers vacatures aan in de volgende markten:

  • Horeca
  • Zorg
  • Kantoren

Werkzaamheden front office medewerker

Wat de specifieke taken zullen zijn van de front office medewerker bespreken we altijd met de opdrachtgever. Er zijn echter een aantal standaard werkzaamheden die een front office medewerker uitvoert:

  • Maken van reserveringen (plannen en onderhouden van afspraken)
  • Beantwoording van telefoon (verbinden en aannemen berichten)
  • Administratieve taken (tekstverwerking, postbehandeling, facturatie)
  • Aanspreekpunt voor bezoekers en klanten (het gezicht van het bedrijf)

Meer weten?

Onze front office medewerkers werken resultaatgericht, bieden gasten de beste service, zijn sociaal vaardig en stressbestendig. Heb je interesse in een van onze vacatures? Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Neem contact met ons op en we nemen alle mogelijkheden met je door. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar een functie als front office medewerker. Dankzij onze zorgvuldige procedure vinden we voor vele organisaties een perfecte match tussen opdrachtgever en front office medewerker. Een van onze belangrijkste succesfactoren is dat wij invulling van onze medewerkers baseren op de visie en ambitie van onze opdrachtgevers. Heb je vragen over onze werkwijze? Bel of mail ons gerust, wij staan voor je klaar.

Vacatures Neem contact op

Neem contact met ons op

    Vacatures Neem contact op