Attend is op zoek naar een ervaren en enthousiaste front office medewerker in Rotterdam. Vind jij het leuk om gasten een onvergetelijke ervaring te geven, ben je klantvriendelijk, flexibel en gastvrij? Dan past de vacature van front office medewerker in Rotterdam perfect bij jou! Het is onze missie om hooggekwalificeerd personeel te matchen aan de beste opdrachtgevers.

Front office medewerker voor diverse branches

Jij bent als front office medewerker van toegevoegde waarde voor ieder bedrijf. Je levert een positieve bijdrage aan de beleving van gasten, bezoekers, medewerkers en patiƫnten. Wij bieden front office medewerkers vacatures aan in de volgende markten:

 • Horeca
 • Zorg
 • Kantoren

Werkzaamheden front office medewerker

Voor ieder bedrijf geldt vaak weer net een even andere invulling wat de werkzaamheden betreft. Wij bespreken vooraf wat deze zullen zijn zodat je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Een aantal werkzaamheden waarmee je vaak te maken krijgt als front office medewerker zijn:

 • Maken van reserveringen (plannen en onderhouden van afspraken)
 • Beantwoording van telefoon (verbinden en aannemen berichten)
 • Administratieve taken (tekstverwerking, postbehandeling, facturatie)
 • Aanspreekpunt voor bezoekers en klanten (het gezicht van het bedrijf)

Meer over Attend

Dat gasttevredenheid ook te managen is via flexibele inzet bewijzen we bij Attend dagelijks. Door vooraf goed te kijken of een medewerker goed past bij de opdrachtgever maken wij een wezenlijk verschil met reguliere aanbieders van flexibele aard. De kracht van mensen stellen we bij Attend centraal. We geven daarom ook bovengemiddeld aandacht aan onze relaties, medewerkers en team members. Nog een aantal redenen om via Attend aan de slag te gaan:

 • Bevlogen. Ons werk voeren wij met veel energie en passie uit. Wij zijn betrokken en enthousiast.
 • Eigenzinnig. Wij geloven in onze visie en varen onze eigen koers. Wij zijn en doen anders.
 • Kwaliteitsgericht. De beste, dat is wat we willen zijn. Continu streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren.

Nieuwsgierig geworden?

De front office medewerkers van Attend werken resultaatgericht, bieden gasten de beste service, zijn sociaal vaardig en stressbestendig. Spreekt een van onze vacatures je aan? Aarzel niet en solliciteer direct, we maken graag kennis met je en vertellen je meer over onze werkwijze. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar een functie als front office medewerker. Wij zorgen al geruime tijd voor een perfecte match tussen opdrachtgevers en front office medewerkers. . Heb je vragen over onze werkwijze? Bel of mail ons gerust, wij staan voor je klaar.

Vacatures Neem contact op

Neem contact met ons op

  Vacatures Neem contact op