Bent u op zoek naar een flexibele front office medeweker voor uw hotel? Maak kennis met Attend. Het is onze missie om hooggekwalificeerd personeel te matchen aan de beste opdrachtgevers. De front office medewerkers van Attend zijn het visitekaartje van uw organisatie. Zij ontvangen uw gasten en zijn het aanspreekpunt. Als geen ander weten wij dat een hartelijk welkom en vriendelijke uitcheck voor gasten van groot belang zijn. Gastvrijheid is het specialisme van onze front office medewerkers.

Meer over Attend

Wij bewijzen dagelijks dat gasttevredenheid ook te managen is via de inzet van flexibele arbeid. Wij zetten uitsluitend medewerkers in die passen bij de bedrijfscultuur van uw organisatie. Dit is dan ook een van onze belangrijkste succesfactoren. Dankzij deze werkwijze maken wij een wezenlijk verschil met reguliere aanbieders van flexibele aard. De kracht van mensen stellen wij altijd centraal tijdens het proces. We zetten nog een aantal andere redenen om voor Attend te kiezen voor u op een rij:

  • Bevlogen. Ons werk voeren wij met veel energie en passie uit. Wij zijn betrokken en enthousiast.
  • Eigenzinnig. Wij geloven in onze visie en varen onze eigen koers. Wij zijn en doen anders.
  • Kwaliteitsgericht. De beste, dat is wat we willen zijn. Continu streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren.

Competenties front office medewerker hotel

De precieze invulling van de functie wordt altijd vooraf vastgelegd met u als opdrachtgever. Vaak zullen dit werkzaamheden zijn als het beantwoorden van de telefoon, boeken van reserveringen, administratieve zaken fungeren als aanspreekpunt voor gasten. Om deze taken goed uit te voeren beschikken onze front office medewerkers over de volgende competenties:

  • Representatief
  • Gastvrij
  • Oplossingsgericht
  • Flexibel
  • Communicatief vaardig

Hebben we uw interesse gewekt?

De missie van Attend is als volgt: Het overbrengen en optimaliseren van een gastvrije belevingswereld op de locaties van onze opdrachtgevers. Al onze medewerkers zijn onderdeel van deze missie. Om dit waar te kunnen maken is het van belang goed te kijken naar de wensen van u als opdrachtgever. Wij zoeken de perfecte front office medewerker voor uw hotel. Op deze manier zijn alle partijen en dat werkt het allerbeste! Wilt u meer weten over het inhuren van een front office medewerker via Attend? Neem gerust contact met ons op!

Vacatures Neem contact op

Neem contact met ons op

    Vacatures Neem contact op