Woon jij in de omgeving van Den Haag, heb je ervaring als front office medewerker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk de vacatures van Attend direct online. Wij zien het als onze missie om hooggekwalificeerd personeel te matchen aan de beste opdrachtgevers. Een warm welkom is voor gasten van groot belang. Ben jij klantgericht en lever je graag een bijdrage aan de gastenbeleving? Dan pas jij uitstekend in het team van Attend!

Over Attend

Dagelijks bewijst Attend dat gasttevredenheid ook te managen is via de inzet van flexibele arbeid. Voordat we medewerkers matchen aan een opdrachtgever kijken we altijd of je past bij de bedrijfscultuur van de organisatie. Hierdoor maken wij een wezenlijk verschil in vergelijking met reguliere aanbieders van flexibele aard. Bij Attend zetten we de kracht van mensen centraal. Dit doen wij door bovengemiddeld aandacht te geven aan onze relaties, medewerkers en team members. Nog een aantal redenen om via Attend aan de slag te gaan:

  • Bevlogen. Ons werk voeren wij met veel energie en passie uit. Wij zijn betrokken en enthousiast.
  • Eigenzinnig. Wij geloven in onze visie en varen onze eigen koers. Wij zijn en doen anders.
  • Kwaliteitsgericht. De beste, dat is wat we willen zijn. Continu streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren.

Onze ideale front office medewerker heeft:

  • Een passie voor dienstverlening
  • Minimaal 2 jaar vergelijkbare werkervaring
  • Basiskennis van MS Office
  • Een flexibele werkhouding
  • Als woonplaats de omgeving van Den Haag

Solliciteer direct

Wil jij ook profiteren van de vele voordelen die Attend je te bieden heeft en werken op een plek waar jij je helemaal thuis voelt? Wacht niet langer en solliciteer direct op de vacature front office medewerker in Den Haag. Wij kunnen altijd een enthousiaste hostess/gastvrouw gebruiken om ons team te versterken. Heb je vragen over een vacatures of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben!

Vacatures Neem contact op

Neem contact met ons op

    Vacatures Neem contact op