Wat kan Dish Care voor uw bedrijf betekenen? Dish Care is het spoelkeuken concept van Attend waarbij wij in één uurtarief zowel mensen, middelen als materiaal aanbieden. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit en service! Onze opdrachtgevers worden geheel ontzorgt en Attend is het enige aanspreekpunt voor de totale dienstverlening!

Materiaal Mensen en middelen

Materiaal

 • Een van onze adviseurs komt langs om uw huidige spoelkeuken situatie te bekijken en geeft direct maatwerk advies voor het juiste apparaat!
 • Indien gewenst nemen wij het oude apparaat mee en installeren het nieuwe apparaat!
 • Elke medewerker van ons krijgt een uitgebreide training in het gebruik van uw spoelkeuken!
 • U ontvangt garantie én service op uw spoelkeuken.

 

Mensen

 • Al onze mensen worden uitvoerig gescreend en komen op de loonlijst bij Attend. Geen zorgen én alles 100% veilig geregeld.
 • Iedere medewerker ontvangt een professionele training voor zowel gebruik van de spoelkeuken machine als de schoonmaakmiddelen.
 • Onze mensen worden meegenomen in het waardering- en ontwikkelprogramma van Attend.
 • Onze Accountmanager blijft uw aanspreekpunt!

 

Middelen

 • Wij werken enkel en alleen met de meest duurzame en ecologische schoonmaakmiddelen in de markt.
 • Voorraadbeheer en gebruik wordt geheel door ons professionele team verzorgd en op peil gehouden.
 • Elke medewerker van Attend wordt getraind in het gebruik van ons materiaal. Geen waste, maar zorgvuldigheid!

 

Wat kunt u van onze spoelkeukenmedewerkers verwachten?

 

Alles veilig én geregeld

Ons waterdicht controle system checkt elke medewerker voordat hij aan het werk gaat op alle wettelijke eisen en plichten. Geen risico’s meer voor onze opdrachtgevers

Doelgroep

Van jonge, enthousiaste studenten tot professionals met meerdere jaren ervaring. Ons team is divers en inpasbaar in uw organisatie!

Kleding

Onze mensen worden voorzien van veilige én aantrekkelijke werkkleding. Veilige sneakers van Chaud Devant en een mooie schort van Witloft! Het maakt hen trotser en uw dienstverlening professioneler en onderscheidend.

Opleiding en ontwikkeling

Al onze mensen worden getraind op soft skills via onze Attend Academy. Persoonlijke coaching door onze Attend Location Leader. Op maat training voor vaardigheden en gebruik materiaal en middelen voor uw spoelkeuken apparatuur door een van onze geselecteerde partners.

Planning online

U heeft inzicht in wie er komt werken en wanneer onze medewerker komt werken!

Back-up en support bij ziekte

De planning van Attend verzorgt 365 dagen per jaar invulling met onze gastvrije en gastvrije en opgeleide medewerkers. Hoppa!

Interesse in de diensten van Attend

Heeft u interesse in het Dish Care concept van Attend? Wilt u graag profiteren van alle voordelen van de gedreven medewerkers van Attend? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op om het gesprek aan te gaan.

Download de brochure hier! 

Vacatures Neem contact op

Neem contact met ons op

  Vacatures Neem contact op