5 most wanted functies van 2018

5 most wanted functies 2018 | Attend Blog

 

Het nieuwe jaar is al weer volop in gang, met bij Attend nieuwe kansen op een leuke flexibele baan. Ook al is het al 2019, vandaag blikken wij graag nog even terug naar 2018. Een mooi jaar waar we nieuwe opdrachtgevers kregen en nieuwe functies mochten invullen. De 5 most wanted functies van 2018 hebben we op een rij gezet. Functies waar het meeste op is gezocht en gesolliciteerd.

 

5. Ontbijtmedewerker

Waar sommige mensen ‘s morgens nog liever even tien keer snoozen, zijn er ook mensen die het heerlijk vinden om vroeg uit de veren te zijn en aan de slag te gaan. Voor de functie ontbijtmedewerker is dat precies wat wij zoeken. Afgelopen jaar heeft Attend voor diverse sterren hotels collega’s gezocht die met een glimlach gasten in de vroege uurtjes verwelkomen voor het ontbijt. Een leuke functie, waarbij je ook nog eens de rest van de dag voor jezelf hebt.

Wij zoeken nog naar vroege vogels voor het ontbijt bij InterContinental Amstel Hotel Amsterdam. Klik hier voor de vacature

 

4. Kookbegeleider/Kookmaatje

Hoe leuk is het om jouw passie voor koken te delen met anderen! Als kookbegeleider of -maatje is dat precies jouw functie. Je deelt jouw passie voor koken door het begeleiden van een specifieke doelgroep. Hierbij wordt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor gevraagd. Een leuke sociale functie waar veel animo voor is.

Momenteel zijn wij op zoek naar kookmaatjes in de regio Den Bosch. Heb je interesse? Maak dan nu van jouw passie je baan!

 

3. Medewerker Koninklijk Theater Carré

Het mooiste theater van Amsterdam als opdrachtgever hebben, is iets waar Attend ontzettend trots op is. Wij snappen daarom ook heel goed dat de functie medewerker bij Koninklijk Theater Carré in de top 3 staat. Het is natuurlijk een mooie naam op je CV en een iconische plek om te werken.

Ook in 2019 mag Atttend weer leuke medewerkers gaan zoeken voor Carré. Meld je nu aan en wordt onderdeel van dit magische theater.

 

2. Voedingsassistente

Als voedingsassistente zorg je ervoor dat patiënten gedurende hun verblijf in het ziekenhuis zich zo aangenaam mogelijke voelen. Gastvrijheid en empathie is voor deze functie onwijs belangrijk. Bij Attend staat de kwaliteit gastvrijheid op één en wij zijn blij dat wij deze functie mogen vervullen en dat er zo massaal op gezocht en gereageerd wordt.

Op dit moment zijn alle functies als voedingsassistente vervuld, maar mogelijk komen er in het nieuwe jaar weer nieuwe vacatures open. Hou hiervoor WerkenbijAttend.nl of onze Facebook pagina goed in de gaten.

 

1. Receptioniste

De functie receptioniste staat bekend als een functie waarbij gastvrijheid en sociale vaardigheden ontzettend belangrijk zijn. Voor de functie van receptioniste bij Attend komt daar ook nog eens flexibel en snel kunnen schakelen bij. Onze receptioniste werken namelijk vaak voor diverse opdrachtgevers, wat het werk erg afwisselend maakt.

Afgelopen jaar hebben wij receptioniste vacatures gehad voor de regio’s Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Een gewilde en leuke functie waarbij je als een echte duizendpoot van afwisseling moet houden. Een functie die elk jaar weer zeer gewild is.

Ook voor het nieuwe jaar zoeken wij nog nieuwe leuke collega’s voor de regio Utrecht. Benieuwd waarom deze functie zo populair is? Bekijk de vacature

 

 

Voor alle horeca, zorg en kantoor vacatures van 2019 ga naar WerkenbijAttend.nl

Lees ook

Vacatures Neem contact op